Team

Gepassioneerde, inspirerende en ervaren professionals, gericht op het overtreffen van verwachtingen

portret_peter

Peter Draisma

Het vrijmaken van verborgen talenten en het helpen van leiders om in hun ontwikkeling samen te zoeken om aan te sluiten op werkelijke drijfveren; dat is waar ik iedere dag met plezier voor aan het werk ben!

kathrinekopie

Kathrine van Nispen

Mijn energie haal ik uit het continu verbeteren van de dienstverlening voor de klant. Bij het reilen en zeilen van het secretariaat is naar mijn mening rust, flexibiliteit en échte aandacht tijdens het hele traject, de kern voor succes. Samenspel is daarbij belangrijk en dat vind ik juist leuk.

portret_chantal

Chantal van der Loo

Wordt in alle adviessituaties gedreven door de vraag: ``Hoe maak ik hier het verschil``.

Portret Bart Kurver

Bart Kurver

Mijn grote belangstelling voor de beleving en beweegredenen van mensen is de directe aanleiding geweest om Psychologie te gaan studeren. Waarom slagen sommige personen er in om succesvol de regie te pakken bij het realiseren van persoonlijke en professionele doelen terwijl de levensloop van anderen veel meer door hun omgeving wordt bepaald? Dit gegeven blijft mij boeien en zie ik voortdurend terug in alle facetten van mijn werk.

portret_petra3

Petra Versteegh

Als kind was ik al nieuwsgierig naar menselijk gedrag en dat heeft zich verfijnd naar de behoefte om mensen te faciliteren in het goed leren kennen van zichzelf met alles wat er bij jou als persoon hoort.

jochumkopie

Jochem Kramer

Bijdragen aan duurzame, vruchtbare relaties tussen mens en organisatie geeft mij veel voldoening. Ik zie het als mijn uitdaging de ontwikkelbaarheid van deze relatie zo inzichtelijk mogelijk te maken voor beide partijen en hierin te faciliteren. Hoe kan de persoon met diens talent, competenties en persoonlijkheid aansluiten op de organisatie en andersom.

portret_christine

Christine van Baar

Het ondersteunen van mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling dat is wat ik wil doen! Centrale thema's hierbij zijn communicatie en verbinding. Het onderwijs is de branche waarin ik graag betekenis geef.

Portret Michiel J. Zeegers

Michiel Zeegers

Als begeleider van zowel bedrijven als individuen weet ik op een elegante maar toch kritische wijze een veilige atmosfeer te creëren. Het effect daarvan is dat ruimte voor (zelf) reflectie welhaast als vanzelfsprekend ontstaat. Pas als je je eigen kern herkent sta je open voor verbinding met de wereld om je heen.

Portret Jeroen Kroesse

Jeroen Kroese

Mijn ervaring is dat technische en bedrijfskundige plannen alleen goed tot hun recht komen als daarin de aandacht voor de mens optimaal is. Ik combineer mijn ruime leidinggevende ervaring met de kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan. Op die manier hoop ik mensen binnen organisaties nieuwe inzichten te geven. Daardoor kunnen zij processen verbeteren en kunnen zij óók het functioneren van henzelf en van anderen op een hoger peil brengen.

Portret Yvonne

Yvonne Besteman

Mijn overtuiging en drijfveer: Mensen vormen het hart van iedere onderneming. Om de organisatiedoelen te bereiken is het van belang dat een werkgever zich dit ten volle realiseert en de mogelijkheden van de medewerkers zo optimaal mogelijk benut. ``Organisatie blij, medewerkers blij.``

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Jan Brunsting

Het mooie aan ons vak is dat ik met de bagage waar ik over beschik een tijdje samen op mag lopen met mensen om ze van deze kennis te laten profiteren.
De bagage is van nut bij het verbeteren van communicatie, zeker in lastige situaties, bij het ontwarren van dilemma’s in coaching en bij het ontwikkelen van teams.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

JanBart Wilmink

Leiders en organisaties boven hun eigen verwachtingen laten uitstijgen door ze kennis te laten maken met hun 'ultieme' talenten, en begeleiden bij het opruimen van hun blokkades. Zodat organisaties geleid worden door mensen die met passie en overtuiging verbinden en inspireren; daar sta ik voor!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ivo Brautigam

In de natuur leer je jezelf het diepste kennen. Onder mijn motto : 'als je écht wil leven, Go offroad!' neem ik je mee voor een ongeëvenaarde ontmoeting met je eigen natuur in de natuur. Daar ontvouwt zich wat tot dan verborgen bleef, daar komt de doorbraak die je wilde, daar ontstaat de rust en de verankering in jezelf om sterker voort te gaan. Offroad maatwerk. Voor individuen en teams.